Алисия в кървава мелодрама, Моника засмука Михайлов!

0

Горещо! Моника Валериева кацна при Ники Михайлов и го отмъкна изпод носа на певицата!

Алисия

Рано тази сутрин близки до мъчителката на Николета – Моника Валериева разкриха, че тя е в доста интимни отношения с бившия на Лозанова и Алисия – Ники Михайлов. Напук на всичките му изявления, че не иска повече жени при себе си, сега прохождащата еротична звезда от Дупница не само топли зажаднялото му за ласки сърце от разстояние, но и в момента му е на гости във Верона.

В Италия Моника пристигна тази сутрин, с таен чартърен полет. Ники дотолкова си паднал по хубавицата, че не пожалил лични средства, за да я докара възможно най – бързо при себе си. Вместо да пътува с евтините самолетни первозвачи, Валериева била извозена на частно по нареждане на вратаря.

Най – достоверните потвърждения за действията на палавите влюбени са снимки, обнародвани в социалните мрежи лично от Моника. Чрез своя мобилен телефон още при кацането тя документира пристигането си на Ботуша и напуска фотосите, за да й завиждат.

Цялата история придобива загадъчен нюанс от факта, че Валериева е помъкнала със себе си и своята най- добра приятелка. Това неминуемо предизвиква въпроса какъв ще го търси придружителката, тоест дали ще свети или сама ще вземе дейно участие в танцовата забава.

Тъжно е, че докато Ники Михайлов и новите му приятелки се забавляват без предел, бившата му жена Алисия стои самичка в посивялата от студ и дъжд България, бършейки безутешно капещите горещи сълзи. Психолози съветват близките й да внимават, тъй като при липса на слънце човек най – лесно изпада в депресия и посяга на себе си.

http://www.youtube.com/watch?v=dcmMinBRMbc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *