Алисия ще съди Мис Бони за клевета

3
Алисия

Поп – фолк приключението Алисия направо побесняла, когато прочела за изказванията на гримьора Мис Бони който заяви, че в неговите очи певицата изглежда блудкава, безвкусна и грозна. Възлюбената на Ники Михайлов на секундата се зарекла да си търси правата по съдебен ред и веднага му ревнала да й търси добър адвокат.

След като приключила първата си среща с юриста, обидчивата Алисия споделила пред свои приятелки, че възнамерява да заведе иск за минимум 200 000 лева. Изказването на Мис Бони толкова я огорчило, че не могла да спи три дни и две нощи. Освен това напълно провалил усилията й да изглежда привлекателна и интересна в очите на публиката.

Мис Бони

Според източници от ВИП средите, самият Мис Бони доста се притеснил, когато разбрал за намеренията на отмъстителната певица. Уплашил се страшно много и започнал да търси начини да се свърже с нея. Тя обаче непрекъснато му отказвала разговорите по телефона, а също така изтривала и емейлите, които изпращал.

Според приятелки на Алисия обаче, нещата нямало да стигнат толкова надалеко. Те обясняват, че тя била от така наречения тип хора „мека мария” и бързо се палела, но и бързо й минавало. Най – хубавото било, че не е и злопаметна. Най – вероятно щяла да се съгласи на публично извинение от Мис Бони, ако той е съгласен да признае грешката си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KKveZx4KJSM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. По закон Алисия НЕМОЖЕ да осъди Мис Бони за това изказване.
    Както е казал „В МОЙТЕ ОЧИ тя изглежда блудкава……грозна…“ се е застраховал достатъчно.
    Ако изкаването беше:“ Тя е блудкава…..грозна“мошеше да има оспорване от страна на въпросната жена.
    Но и това е трудно доказуемо.Въпрос на вкус…..
    Всъщност Алисия в очите на много хора си е БЛУДКАВА,БЕЗВКУСНА И ГРОЗНА.

  2. hahaha basi typiya sait… za svedenie, Miss Boni OBOJAVA Alisiq i tova si lichi, zashtoto postoyanno publikuva snimki s neya, a i toi samoiya e strashen dobryak. A Alisiya e super yakata..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *