Алисия пя балада за Валери и плака

3
Алисия

Истинска семейна драма се заформи преди ден в известно столично заведение. Главни герои в нея бяха Алисия, бившият й мъж Валери Божинов и настоящата му изгора Николета. Засечката между тримата приключила с горчиви сълзи за певицата и пороища от подигравки към нея, отправени от другата страна.

Произшествието станало, когато случайно или не, тримата се засекли в скъпарска кръчма, където Алисия била на участие, а Валката и Николета отишли уж да разпускат. Според очевидци, семейството се държало отвратително с поп – фолк изпълнителката, която в крайна сметка не издържала и си тръгнала разревана с полюляваща се походка.

Николета и Валери

Очевидци разказват, че футболистът и плеймейтката умишлено наложили психически тормоз върху Алисия, като се натискали и целували пред очите й в продължение на час и нещо. Нахалството им задминало всякакви граници, когато Алисия подхванала да пее тъжна балада, само на метър от Божинов.

Точно в този момент обаче Валери се обърнал към певицата и зад гърба на Николета й намигнал с лявото си око, което тя пък изтълкувала като открита подигравка. Явно разчуствана от лиричната песен и от ужасяващата гледка пред очите й, Алисия едва не изпуснала микрофона и избухнала в горчиви сълзи. След края на песента избягала.

„Много ми е зле. Ако беше намигнал с дясното – добре, ама с лявото, нали знаете, не е на хубаво. Какво толкова видя в тая Николета не знам и аз можех да му родя едно момиченце, а той…” – хлипала пред приятелите си Алисия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=O8ay9-1xzkw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *