Алисия призна: С Ники съм и не сме се разделяли

0

Алисия НикиАлисия най-накрая показа кой е тайнственият  мъж в живота й. Тя дълго даржа в напрежение всички, докато накрая си призна. Даже каза, че раздяла никога не е имало, а просто са я обявили официално, за да бъдат оставени на мира от медиите.

Както предполагаха всички, Ники Михайлов е човекът, който неотлъчно е до Алисия. Тя се осмели да публикува тяхна обща снимка, на която лицето  на Ники не се вижда, но това не е и нужно. Вижда се една ръка, която топло и собственически я е обгърнала, а той има толкова много и характерни татуси, че всички познаха чия ръка я гушка. И никой даже и за миг не се затрудни и не изказа друго предположение.

Феновете на певицата, които я обичат, защото е стилна и ненатрапчива, защото е истински симпатична и никога не навира в лицата им как пие кафе, как се разхожда по нощница, или не ги изненадва с някой съвет и мъдра мисъл, искрено се зарадваха. Двамата сте един за друг, честито и никога повече не се разделяйте, призоваха те. Страхотни сте, обичайте се, пожелават им други.

Според хора от фолксредите Ники Михайлов ще отново ще участва в клип към новата песен на любимата си и така те ще покажат на всички, че са отново двойка и много се обичат. Досега той е участвал в няколко.

По Коледа пък фолкзвездата се похвали с годежен пръстен, но не каза от кого е. Сега вече е ясно от кого. В известно списание пък отрони, че имма мъж до себе си. И отново остави другите да гадаят кой е той. Сега маските паднаха.

Новината зарадва почти всички и внесе смут в лагера на Николета Лозанова. Тя е бивша любовница на Михайлов и сегашна съпруга на вишния съпруг на Алисия, когото й открадна изпод носа й. И никак, ама никак не й се иска съперницата й да е щастлива.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *