Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алисия пръсна 10000 лева по врачки

Фолкдивата Алисия, объркана между любовта си към на Ники Михайлов и позорното изоставяне от Валери Божинов, още се мятала в проблеми, когато й препоръчали ясновидка, която да й реши всички душевни терзания. Певицата се хванала, тъй като цената била само 500 лева.

После обаче врачката й казала, че има кармични възли, които трябва да се разплетат , нужна й била тройна защита от огън и вода и няколко сеанса, които да прокудят черната енергия, настанила се в аурата й. Алисия се хванала като удавник за сламка и помислила, че най-после ще се отърве от терзанията си, затова послушно тръгнала на сеанси.

Сумата набъбвала постепенно, когато контактьорката й казала, че има направена магия и трябва да бъде развалена. Тъкмо развалили и магията и Алисия чула, че жената с паранормални способности може да реши делото й с Валери за издръжка на сина й в нейна полза. То за това трябвали още няколко сеанса. Така от сеанс на сеанс сумата набъбнала на 10 хиляди лева. Алисия възроптала, когато врачката й поискала още пари и я заплашила, че ще я издаде на „Господари на ефира“. От своя страна съвременната магьосница пък й съобщила, че ако го направи, ще отиде по всички медии и ще разкаже, че певицата ходи по врачки и за проблемите, които й доверила. Певицата била поставена натясно и се отказала да се оплаква. Тя се изжалила само на няколко приятелки, те от своя страна на други приятелки и така одисеята й с окултното пак стигнала до медиите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *