Алисия отвръща на „Нещо мръсно“ с нещо още по-мръсно

0

Алисия напопмани джукиСупершедьовър на на творческата мисъл и вдъхновение щяла да пусне Алисия, гръмнаха жълтите медии. Тя подготвяла записа на песента „Ку*волета“, която щяла да взриви родния ефир и да сложи своеобразен апотеоз във войната между певицата и плеймейтката, която пък й открадна съпруга.

Произведението на изкуството е отговор на дивотията, която бе спряна заради циничен текст. Тъй като Николета не може да пее и има доста сладникаво и хилаво гласче, тя пък използва приятеля си Азис и точно на Бъдни вечер се появи парчето „Нещо мръсно“. С призива – стига си се правила на Николета, певецът смачка достойнството на Алисия и я изкара долнопробна жрица на любовта, която обслужва всички мъже в „Люлин“. Николета Отмъщението беше доста гадно и то пуснато в навечерието на един от най-светлите празници, в които Николета се правеше, че готви 11 постни ястия и се е отдала на семеен уют и смирение. След доста сериозен скандал чудото на творческата екстравагантност бе спряно и изтрито от мрежата за видеосподеляне.

Според „приятели“ Алисия се готви да отговори с мазен кючек, а текста ще покаже съперницата й като лека жена, която зарязва от време на време семейството си, за да се потъркаля в чужди легла и да оголи бедра пред видните ергени в столичните клубове.

От подобна война не печели никой, а само се прави сеир на феновете. Самата Алисия обяви преди седмица, че заравя томахавката и повече няма да се занимава със съперницата си. Какво я е провокирало да си промени мнението за няколко дни и да направи подобно гнусно парче, не е ясно. Някои обаче се съмняват, че целият този шум идва отново от лагера на Николета. Че Алисия изобщо не записва такава песен, но феновете трябва да бъдат убедени, че има намерения да я запише. И отново да бъде унизена. Каква е истината ще стане ясно до седмица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JHJ6ndUYD6o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *