Алисия: Николета направи от Валери един мекушав рогоносец!

0
Алисия

Кръвожадната и отмъстителна Алисия за пореден път опита да препъне щастието на Валери Божинов и неговата половинка Николета Ло. Пред погледите на стотици смаяни столичани певицата заявила, че Валери е класически пример за рогоносец и вече е баджанак с половин София.

Свидетели на баталната сцена разкриват, че скандалът се разразил, когато Валери тръгнал да връща сина сина майка му, след като го бил взел да се поразходят двамата. Неясно защо, Алисия се появила настървена за караница и още в началото на срещата започнала да мърмори.

Николета Лозанова

Развръзката настъпила, когато певицата взела детето и съвсем явно изпуснала нервите си. На висок тон започнала да му натяква, че е поредният мъж – рогоносец и да го пита сляп ли е, та не вижда как Николета си го слага с който й падне. Освен това Алисия заявила, че Валери в най – кратки срокове трябва да стане малко по – твърд, а не да пиянства с бившите чукачи на настоящата си жена.

Още по – лошо станало, когато след час или два, самата Николета научила за смъртните обиди, отправени към нея. Тя се обадила на врагинята си и без да се двоуми я нарекла „проскубана кокошка”, която само завижда и фъфли от безсилна злоба.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HJSowxFc6Fc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *