Алисия: Не съм сгодена и няма да се женя за Ники Михайлов

0
Алисия и Ники
Алисия и Ники не мислят за сватба?

Фолк певицата Алисия сподели, че не е сгодена за любимия си Ники Михайлов и за момента не обмислят вариант за сватба. Двамата изкараха 16 дневна ваканция в Сен Тропе, като се откъснаха за малко от родните клюки.

Вратарят на националния ни отбор по футбол и половинката му обясниха от къде са халките, с които се снимаха. Алисия и Ники са били кумове на свои близки приятели и те им подарили пръстените за спомен. Бившата на Валери Божинов не мисли за сватба, а иска да се наслаждава на живота, докато може, пък каквото излезе. Чалга изпълнителнката се оплака, че не харесва клюките по неин адрес и вече е изморена от непрестанните интриги и спекулации, но това е цената на светския живот и който иска да е известен, трябва да се съобразява какво и къде прави.

Въпреки че Алисия отрича идеята за сватба, наскоро Ники и направи необичаен подарък, като изписа името й на ръкавиците с които пази в настоящият си отбор Твенте. Двамата явно се разбират доста добре и ако всичко върви по план, те може да последват примера на Валери Божинов и Николета Лозанова като минат под венчилото.

Ники и Алисия криха дълго време, че са заедно. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *