Алисия напомпа джуки до пръсване

1

Скандалната фолкдива Алисия отново си напомпа устните с доста солидно количество хиалуронова киселина. Това става за втори път тази година и тя явно се харесва с по-плътни и сочни устни, каквито по рождение имат афроамериканките и за които много жени им завиждат.

Първи забелязаха промяната фенки от Пловдив, където тя беше на воаяж из клубовете. А след тях и всички, които видяха новите снимки на певицата. Всеобщото мнение е, че сега малко е попрекалила с киселината и щеше да е по-добре, ако устните й са с една идея по-мънички. На моменти тя не можела да си затвори устата, толкова били набъбнали. Но поне не й пречели да пее, успокояват се феновете. Те недоумяват защо е нужно на певицата да си прави толкова корекции, та чак и пластични операции. Тя е сравнително млада, има хубаво тяло, поти се по два часа на ден във фитнеса и красотата си може да поддържа по естествен път, вместо да се подлага на болезнени и скъпи процедури.

Злобари веднага се обадиха да напомнят, че Ники Михайлов е с 6 години по-малък от нея и фолк дивата проявява завидно усърдие да изглежда на неговите години. Други пък твърдят, че Алисия се състезавала със съперницата си Николета и искала да изглежда по-добре от нея. А трети мислят, че човешката суета трябва да има граници, защото ако се прескочат, човек от красив много лесно може да стане смешен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iUel3r8Z4vg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *