Алисия към Ники Михайлов: О*ра се!

0

Алисия и НикиУникален номер направила Алисия на бившия си любим Ники Михайлов.   След като вратарят студено и страхливо й върнал дрехите по куриер от далечна Холандия, певицата веднага  му върнала жеста, отново със специална пратка – памперси за възрастни.

Намекът бил ясен. Младият мъж прекалено се амортизирал от тичане по жени и се изпускал вече от всичките си отверстия. Имало добавена и маска за уста с намека, като си вади някои неща и не може да ги държи в панталона, поне устата си  да държи затворена. Певицата пратила шофьора си до аптеката, където той със смях поискал памперсите и обяснил, че ще ги носи на Ники. Алисия и БобиСпоред някои намекът бил „Осра се, ето ти с какво да се забършеш, носи ги превантивно, за да не се изпуснеш пак.  В случая Алисия излезе доста деликатно от положението и се съгласи да се разделят по „зваимно съгласия“, макар че тя му била дузпата, а не той на нея.

На Ники му било приятно да си има официален пристан, където да се прибира, но не можел да се сдържи да не кръшка с всяка хубавица. Той ги забърсвал в баровете, в клубовете и дори по интернет. Певицата затваряла очи в името на чувствата им, в името на бъдещето, а той все се оправдавал, че това е за последно и ще се поправи. Само че той  непоправим женкар и на Алисия й писнало. Особено като започнал да получава СМС-и от рода на „Мили, беше страхотно, свърших пет пъти, кога ще се видим пак“. По Коледа двамата отишли на екзотична ваканция да заздравят отношенията си, но Алисия знаела, че няма как да залепиш спукано гърне. Тя бавно се оттегляла от влиянието на вратаря и даже раздялата щяла да настъпи по-рано, ако не беше катастрофирала и не беше така изплашена. Никога повече с футболист, е новият й девиз. Опарена на два пъти от ритнитопковци, тя предпочета да е сама, или да си намери сериозен мъж, който не е бройкаджия. Даже се говори, че вече е намерила, но се страхува да се хвърли в нова връзка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CmfEeGdbvBo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *