Алисия хвърли 120 бона за джип

0

Алисия демонстрира благосъстояние след раздялата с Ники Михайлов

Алисия
Алисия

Алисия категорично отхвърли слуховете, че е изпаднала в икономически колапс след раздялата с дългогодишния си приятел Ники Михайлов. Преди дни тя подари луксозен джип на един от братята си близнаци, който според автоспециалистите струва минимум 120 000 лева.

В последната седмица братът на Алисия хвърчи из улиците на София със свърхмощното чудовище, което крие под капака си 575 конски сили и ускорява от 0 до 100 километра в час за пет секунди. Любители на мощните автомобили разкриват, че този модел на „Рейндж Роувър” развива до 233 км. ч.

Алисия
Алисия

Приятели на Алисия споделиха, че тя обича до полуда своите братя – близнаци и често им прави скъпи подаръци. Този път намаза само единият – Иво, а Йордан явно ще чака добри новини след някой и друг месец.

Припомняме, че след раздялата с Ники Михайлов, Алисия очаквано започна да търси утеха в компанията на брат си Иво. За това свидетелства дори и Венета Райкова, която на няколко пъти сподели, че в последно време ги среща доста често заедно по улиците на столицата. Братът на певицата иначе изкарва като футболист в по – слабите отбори у нас.

Виж видео с Алисия:

http://www.youtube.com/watch?v=l97C1GvGNyQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *