Алисия е отвратена от поръчковите статии на Николета

0

Алисия Ники66Да, имам мъж до себе си, но тъй като  прекалено много се спекулира с връзките ми,  предпочитам да не коментирам личния си живот, изповяда се Алисия пред известно списание. Аз личния си живот го научавам от медиите, иронизира тя. Като се събудя,  включвам компютъра да прочета къде съм била, с кого и какво съм правила.

В последните месеци името на певицата пак беше свързано с това на Ники Михайлов, което е истина, но тя нито я потвърди, нито я отрече. Прочетох само за последния месец, че съм  гадже на Мистър Менхънт, забременях, на другия ден абортирах,  загубих дело, което не съм водила, оказа се, че синът ми не бил изобщо  желан от баща си и дори  късно разбрал за неговата поява, бил ядосан и нервен, че съм го впримчила, диви се тя.

Всяка от безумните  истории беше подкрепена с дълги обяснения, разказани  уж „от близки до певицата“. Та аз изобщо нямам такива близки, които да са сигурни в неща, които изобщо пък не са се случвали. Обаче знам и то от много достоверен източник, че всичко , което чета за себе си, са поръчкови публикации, при това платени от някой, който силно ме мрази. Само че подобни глупави писания не могат да ме жегнат и не смятам да обръщам внимание.

В началото се вързвах, но отдавна се отказах да играя подобни игри, не са ми интересни. Очакват от мен да се ядосам, да побеснея може би.  А на мен просто ми е смешно. Когато човек има всичко, от което се нуждае в този живот, а аз имам,  не изпитва никаква нужда да се доказва и да излиза на показ в публичното пространство.

За мен това са несериозни неща, но оставям на тези, които се правят на много „щастливи“, да вихрят въображението си, да си избират роли  във филмите, да си живеят в свой сценарий и да си го захранват сами, дори с помощни герои и измислени врагове като мен, каза Алисия. Навярно  тя визира в казаното  Николета Лозанова, която й открадна съпруга Валери Божинов, а сега я ревнува от Ники Михайлов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *