Алисия ще ражда бебе на Ники Михайлов

0

Алисия НСензационната клюка, че Алисия ще ражда бебе на Ники Михайлов, вече се потвърди официално. Досега това се говореше само под сурдинка, но всичко вече е сигурно. Певицата е била забелязана в края на тази седмица да си прави изследване в „Майчин дом“.

Малко преди 12 часа в петък Алисия пристигнала със своя приятелка и двете седнали да чакат пред кабинета  с 4D видеозон. Чалга звездата била маскирана  с черна  шапка и огромни очила, но въпреки това доста любопитни бъдещи майчетауспели да я разпознаят.

„Тя няма какво да прави там, освен ако не е бременна – коментираха те. На този апарат се вижда най-добре  пола на бебето, а прегледът се прави в четвъртия  месец. Освен това тя изглеждаше доста изнервена, като през цялото време си пишеше с някого по телефона“, разказва свидетелка на посещението на певицата в Майчин дом.

Други бъдещи майки  допълват, че звездата дошла с джипа, който й подари Ники Михайлов. Футболистът си го беше взел, когато се разделиха през лятото, но после те се събраха и тя отново я яхна. Логиката на свидетелките е, че няма съмнение,  ако тя чака дете, че то е именно от вратаря, с когото продължават доста  горещата си връзка, въпреки слуховете и компроматите. Наскоро  той пък призна, че тя е жената на живота му и нищо чудно да са решили най-сетне да станат семейство.

Алисия също каза, че има човек до себе си, но не обясни кой е. Това обаче вбеси Николета и тя започна да фабрукува клюки на конвейр. Включително и че е била с Ники на любовен уикенд. Алисия обаче не се впрегна, защото знае, че плейметката отдавна води компроматна война с нея.

Николета обаче е бясна, защото се надява, че Ники е резервният й вариант, ако с Божинов се разведат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IKsP7k-JCNo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *