Алисия: Единственият мъж за мен е синът ми

0

alisiq-nikiФолкпевицата Алисия обяви, че единственият мъж, който занимава наистина съзнанието й в момента и го обсебва,  е синът й Валери. Изказването на фолкаджийката беше  по повод Свети Валентин и изливащите се върху нея въпроси от журналисти с кого ще бъде в Деня на влюбените и кой я кара да се усмихва.

Мъжът, който ме кара да  се усмихвам всяка сутрин е моят син, обясни чистосърдечно  звездата. И допълни, че всяка майка, която има мъжка робжа, ще отговори същото. Защото любовта към децата е вечна и свята и няма по-голяма и по-силна от нея.

Певицата намекна, че отдавна вече не обръща внимание на писанията по свой адрес. “Спрях да обръщам внимание на глупостите, суетата и злобата около мен и живея много по-щастливо. Хората, които ме обичат, всеки ден ми го показват,  за което им благодаря”, а другите които злословят и искат да ме видят паднала в калта, просто ги изключих от живота си.

С това тя намекна, че не обръща внимание на появяващите се всеки ден информации с кого й изневерява Ники Михайлов, а вярва на делата и жестовете му.

Тя не коментира и факта, че в момента обзавежда тузарската нова къща, която той й купи и в която ще живеят заедно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *