Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алис Крайчева трябвало да избере „Пирогов“ или „Орландовци“

През тежка операция, която едва не я пратила на оня свят, преживяла  журналистката Алис Крайчева. Тя дълго отлагала лечението, защото смятала, че е алергична към упойки. Накрая влязла в болницата, убедена, че няма да излезе повече.

За нейно учудване се оказало, че понася упойки добре, не е алергична. Само че заболяването й било в напреднал стадий и трябвало дълго да остане в болницата. Цели три месеца. Тя имала хронично оплакване от панкреаса и въпреки че знаела, че е опасно, не искала да легне под ножа. Дългото време прекарано в болницата я направило по-мъдра и по-примирена.

Въпреки това тя е много наранена, че бившият й съпруг Павел Васев не й се обадил нито веднъж да пита как е и има ли нужда от нещо. Според нея той е безчувствен човек, който нито може да обича, нито да се радва на любовта, когато обичат него. Това е поредното ми разочарование, споделила журналистката. Не искам да го видя, той не съществува за мен. Алис е известна с това, че е имала няколко брака и няколко продължителни връзки. Но само едно дете. От първия си мъж, когото сега твърди, че обичала най-много. Към останалите явно била привързана по друг начин, но нито един не спечелил доверието й до такава степен, че да му роди дете и на него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *