Алфредо Торес се хвърля в музиката, ще пее с Поли Генова

0

Поли ГеноваАлфредо Торес се впуска в ново амплоа. Той доста добре стои в журито на „Денсинг Старс”, емоционално размахва ръце и се опитва на развален български да обясни какво им куца на танцьорите, но в същото време се изявява на сцената не точно в своята област.

Доста известният танцьор и хореограф тайно в душата си  е и певец. И не само в душата, а вече се осмели да излезе на сцена. Всички зрители го видяха как умело се превърна в американска легенда в предаването „Като две капки вода”. АлфредоНикой не можа да го разпознае и ако Зуека и Рачков не бяха издали самоличността му, тя още щеше да е загадка. Пеенето е хоби на кубинеца. Още през 2006 година той се осмели да запише дует с Десислава и дуетното им парче  „No soy tal mujer“  бе включена в албума на певицата със заглавие „Сладки сънища“. Танцьорът е пял и с кубинец. Самостоятелното му парче е, както той го нарича „една салса” и е излязло преди месец.

В пеенето не съм толкова добър, колкото в танците, признава си той, но не крие, че е горд, когато го поканят на сцената. Там успява да маскира липсата на някои гласови данни с бурни подскоци и горещи танци. Въпреки че е дядо на две внучета, Торес не се предава и в „Като две капки вода” успя да направи шпагат на сцената и предизвика бурни аплодисменти.

Сега обаче готви песен, която може да се превърне в хит. Поли Генова е решила да го накара да пее на чист български весело лятно парче в типично негова стилистика. Той обещава да подобри българския си, като научи добре текста и произношението му наизуст. Което не може, ще го комбинира с танци. Клипът също обещава да бъде добър. Дребничката и подвижна, бяла и руса Поли с високия като върлина чернокож кубинец. Надявам се да сме добри, казва скромно Торес.

Дуетът на Алфредо с Десислава. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *