Алексей стрелял по колата на Георги Гергов!

0

gergov1Skandalno.net В продължаващото разследване около мащабната незаконна дейност на Алексей Петров непрекъснато изскачат все нови и нови любопитни детайли, всичките свързани, разбира се с далавери за милиони. В качеството си на началство в ДАНС Трактора станал причината с гръм и трясък да се сгромоляса бившата шефка на НАП Мария Мургина. Оказва се, че и Мургина и Трактора са се занимавали с изнудване и рекет на олигарси, от които са смъквали много пари. Но не са били в един отбор. И от там дошъл проблема на дамата.

Няма спор – създаденото от Сергей Станишев българско ФБР заради особения си статут цака с по- силни козове и Мургина „изгаря” в началото на 2009 г. Разследването показва, че интересите на Трактора и на данъчната шефка се сблъскват опасно още през 2006 г. А в основата на сблъсъка е щастливият купувач на огромния металургичен alexey1комбинат „Кремиковци” за прескромната сума от 1 лев. Той е накаран принудително да работи с Алексей Петров, който за да следи нещата изкъсо, е имал и свой кабинет в „Кремиковци”. Скоро Захариев продава комбината за над 124 милиона лева на индуса Митал. И тогава започват да го натискат да внесе част от парите по тази сделка в работодателска организация, чиито конци са дърпани от Трактора. Захариев обаче отказва. Той вече е оплетен в схема от Мургина и направо му идват свръх претенциите на „Октопода”. И скоро след това изгърмява луксозното му БВМ, което струва близо 400 хиляди лева. Колата му е запалена предупредително. Бързо след това Захариев научава, че вече има поръчка да бъде убит.

Мария Мургина има неблагоразумието да завърти схема за източване на данъци от „Кремиковци” без участието на Алексей Петров. И това и изяжда главата.

По признанията на Иван Драшков, бивш заместник директор на ДАНС в периода, когато Алексей Петров е командвал maria-murgina1както си иска, в българското ФБР е започнала практиката агенти на ДАНС да правят разработки за бизнесмени, чиято единствена цел била да бъдат изнудвани за милиони. Твърди се, че сред изнудваните са пловдивските олигарси Георги Гергов, Ветко Арабаджиев, и Венцислав Георгиев – собственикът на „Белла”. Тази информация е неоофициална, но се потвърждава косвено от факта, че малко преди около Коледа миналата година, по една от колите на семейство Гергови, в която се е возил единият от синовете му, е изстрелян цял пълнител от „Калашников”. Пътуващите в колата се спасили благодарение на факта, че тя била бронирана. Нападението напомня доста на атентата срещу колата на Валентин Захариев, като предупреждението тук е още по-сурово, защото в БМВ-то на първия не е имало хора, за разлика от мерцедеса на Гергови. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *