Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е арестуван в Унгария и е лежал в чешки затвор!

0

Бойко Борисов ме помоли преди изборите през 2009 г. да скрия фактите, че е бил арестуван в Унгария и че е пребивавал за кратко в чешки затвор, заяви Алексей Петров в телевизионно интервю.

Аз не твърдя че е арестуван, нито пък го отричам. Само казвам, че той ме помоли да скрия този факт, а вие си правете изводите. И 4 години пазих тази тайна.

Въпреки малкото време, което телевизията му бе отделила за интервюто и въпреки опасенията на Сашо Диков, че после от проправителствената медия ще му дърпат ушите, Петров успя да каже няколко изречения извън дългите реклами и многото прекъсвания: „Не аз взривих колата на Цветелина Бориславова. С нея и досега сме приятели“, каза той. „В онзи момент Борисов и Румен Пашата трябваше да си разделят бизнеса и трето заинтересовано лице ги сплаши“.

Бойко Борисов е лъжец и досега нито едно негово обвинение не е доказано. Аз лежах в затвора две години по едно – единствено и много ялово негово обвинение – че съм взривил колата на Цветелина. Други обвинения нямаше. Накрая и на съдиите им стана неудобно и ме пуснаха.

Докато беше вътрешен министър Цветан Цветанов под диктовката на Борисов се опитваше да диктува на президента Първанов кого да назначи в служебния кабинет. Това го твърдя най-отговорно. Цветанов спечели 10 вота за ГЕРБ защото държеше полицейските шефове по места, които играят ролята на предизборни щабове на ГЕРБ. Има си полицаи, които плащат на определени хора за гласуване.

Наричам Борисов лъжец с чиста съвест, защото излъга и за досието „Буда“. Такова досие има и е негово. Всеки член на групировката СИК беше разработван от службите. Самият аз, в качеството ми на специален агент, имам три разработки и спецслужбите са ме следили 15 години. Въпреки че по това време работих за държавата си. Така че да имаш такова досие по принцип не е срамно и не е нужно да лъжеш, че нямаш. Освен ако конкретно твоето досие не е по причина, че си вършил престъпления. Като МВР-министър Цветанов работеше на същия принцип. Например при стрелбата по Златко Баретата аз бях обявен пред медиите за поръчител. Банален похват. Посочваш като замесен някой нарочен или удобен в момента, за да отклониш вниманието от истинските поръчители. Същото се случи и при отвличането на дъщерята на Брендо. Петров заяви, че е завел дело срещу Борисов с обвинения за клевета и отнети човешки права… и чака делото да тръгне в съда.

„Ти много говориш, но малко казваш, измъкваш се“, обвини най-неадекватно събеседника си Сашо Диков. Говори с факти. Много колеги ме критикуват, че съм те поканил. Петров му връчи папка с факти за наркотрафика в страната и съпричастността на управляващите от ГЕРБ… и каза още нещо, което обаче бе заглушено от сигнала за края на предаването. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *