Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алексей Петров се снабди със забранен брониран телефон, за да не могат да го подслушват

Алексей Петров- Трактора

Алексей Петров- Трактора

Трактора обича да държи нещата под контрол и да послушва наляво и надясно, а рекетът е неговата специалност, но иде ли реч за неговата особа то – той бързо взема мерки. Веднага щом излязъл от панделата главата на „Октопода”,  побързал да се снабди със скъпа играчка. От няколко месеца Алексей Петров се подвизава с мобилен телефон с криптовръзка и централа, базирана във Великобритания благодарение на която Трактора не може да бъде подслушван. Алексей Петров се е сдобил с новото си бижу от Израел. Телефонът на Трактора е с марка „ Ancort” и заедно с личния си апарат Алексей Петров е внесъл още двадесет, които е раздал на  Антон Петров – Хамстера, Марчело Джотолов и други видни особи от групировката му.

Алексей Петров и Бойко Борисов

Алексей Петров и Бойко Борисов

С брониран телефон може да се похвали дори адвокатката на именития гангстер Ина Лулчева, но за момента тя не е засичана да се наслаждава на новата си екстра. Снобарският телефон е на стойност 5 хил. eвро, бройката.

За съжаление на Алексей Петров и обкръжението му обаче телефоните със скриптовръзка са забранени за частни лица, но изглежда, че това Трактора ни най – малко не го притеснява. С лъскавото техническо чудо разполага и премиерът Бойко Борисов, който му бе връчен още при назначението му на длъжността главен секретар на МВР. Самият Алексей Петров е запознат със специализирания телефон, понеже с такъв се сдоби, докато заемаше поста  шеф на ДАНС.  След безславното уволнение на Трактора от завидната службичка и последвалия му арест обаче телефонът му бе отнет. Изглежда фактът, че този вид телефони са предназначени само за службите за сигурност и действащите министри не притеснява въобще Алексей Петров и той бързо е намерил вратичка, за да снабди себе си и вярната  му чета с чудния апарат.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *