Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алексей Петров не е бит – самонаранил се за пред съда

alexei1Алексей Петров се е самонаранил, за да убеди съда във влошеното си здравословно състояние. На последното гледане на мярката за неотклонение, Трактора се появи с ожулен нос и превързани пръсти на едната ръка. Бившата барета отрече първоначалната информация, че са го пребили в ареста. Обясни леките си наранявания като следствие от припадък, поради утежненото си здраве. Опитът да преметне магистратите обаче не сполучи и Трактора отново се върна в следствения.

Истерията около предполагаемия физически тормоз над бившия дансаджия, тръгна от бившата му съпруга Мариана. Въпреки че повече от 15 години не живеят заедно, двамата все още нямат развод. Затова дамата може да

В началото Трактора пробва с патерици

В началото Трактора пробва с патерици

посещава Петров, за разлика от любовницата му Ива Павлова, с която имат 12- годишна дъщеря.

В събота Мариана отишла на свиждане на мъжа си. Алексей отказал да се срещне с нея под претекст, че му е лошо. Извинил й се с обяснението, че сутринта му паднало кръвното и припаднал, вследствие на което се „потрошил”. Скалъпената му история, с цел да избегне срещата с бившата, обаче предизвика обществен скандал.

Мариана се хванала на приказката му и вдигнала по тревога създателката на гражданско сдружение „Истината за Алексей Петров” , Иванка Славчева.

Алексей пробва различни номера, за да излезе на свобода

Алексей пробва различни номера, за да излезе на свобода

Законната съпруга на Трактора се изплашила и решила, че той крие нещо. Мариана с разтреперан глас обяснила, че пребили мъжа й в ареста. След обаждането до Иванка Славчева, госпожата вдигнала по тревога и брата на баретата – Огнян. Казала му, че искат да убият Алексей в ареста.

Така, в понеделник рано сутринта новината за побоя над Петров гръмна. Час по- късно обаче, Трактора даде опровержение. Заяви, че не му е упражнявано насилие в арест. Припаднал, защото е много болен, и така се наранил.

В съда обаче Петров, когото всички очакваха да видят посинен и куцукащ, се оказа само с леко одран нос и превързани пръсти. Обясни, че си навехнал кутрето. Защитата му обаче не успя да убеди съда във влошеното му здраве.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *