Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алексей Петров-мозъкът на „Наглите“?

бб-ап3Велин Хаджолов е бивш шеф от ДАНС. Оглавявал е звеното за тайни операции. По настоящем членува в „ Ред, законност и справедливост”. Предполага се, че той е изнасял от ДАНС, прословутите папки, които Яне Янев подмяташе по телевизията.

Според Хаджолов, акция „ Наглите” има друга, тайна цел, от показните арести на бандити. Той твърди, че е скрита атака срещу Алексей Петров. Един от задържаните престъпници, Антон Петров- Хамстера, е работил за застрахователното дружество „ ЛЕВ инс”. Застрахователното дружество пък си има и друг интересен служител- Алексей Петров, който работи като съветник там.

Велин Хаджолов е убеден, че „Наглите” е целенасочен опит да се „очерни” името на бившия командос.

Велин Хаджолов

Велин Хаджолов

Хаджолов не изключва никоя версия- включително директни обвинения към Алексей Петров за съучастие. Хаджолов смята, че широкото медийно представяне на операцията само ще навреди на разследването и няма да доведе до залавянето на истинските лидери на бандата. А Цветан Цветанов, по думите му, злоупотребява с властта си.

Какви точно са отношенията между двама от най-коментираните мъже в държавата- бъбривия Бойко Борисов и загадъчния Алексей Петров? На пръв поглед изглежда лесно предположението- Петров иска да е новия Бойко, конфликт МВР- ДАНС.
Тъй като в България не се борят политически идеологии, а лични интереси, ето една по- любопитна теза:

Бойко Борисов, Алексей Петров и един от съоснователите на СИК, Румен Николов- Пашата, са били бизнес партньори в охранителната фирма „ Будо Инвест”- ООД. Съдружието им е приключило през ’98 г.

През 2001 започва смразяването между новоизбраният Главен секретар Бойко Борисов и бившият му съдружник Алексей Петров. Говори се, че дансаджията притежава доста дебело досие на Борисов, което съдържа много скандални факти за настоящия премиер.

Ако това е истина, идва логичния въпрос- за кога ги пази Петров? Дали изчаква подходящия момент, за да срине Борисов или хвърля „ кьор фишеци”?

Бойко, в типичния за него лековат стил, коментира, че единствената му връзка с Алексей Петров е : каратето. Само по себе си, това е полуистина. Въпросът е дали всичко няма да се окаже една голяма лъжа.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *