Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алексей Петров излъга, че бил „агент под прикритие“ – с видео

A Petr2Алексей Петров никога не е внедряван в мафията! Въпреки че Трактора понякога „донасял” в НСС, никой не го е задължавал да го прави. Бившата барета „споделял” тайна информация, но само когато му било изгодно.

Преди четири години за първи път се създава закон за агенти под прикритие. Такива могат да бъдат само служители на МВР. Алексей Петров, който по това време работеше в ДАНС, няма как да е бил назначен за „къртица” в ъндърграунда. По този начин защитата на Трактора увисва. Твърденията му, че всъщност работил за държавата, са абсолютна лъжа.

Пак според закона, внедрените полицаи нямат право да извършват престъпления, докато ужким се правят на мафиоти. Единствената им задача е да събират информация. На тяхно име се регистрира фиктивна фирма. Предоставяме им се лъскаво возило и пари, за да се правят на гъзари. Ако на своя глава се включат в

Петков "осветли" мнимия агент Алексей Петров

Петков "осветли" мнимия агент Алексей Петров

криминални схеми, моментално се превръщат в престъпници и се третират като такива от службите.

Защо обаче Румен Петков „осветли” Алексей Петров през 2008, след като не е бил агент? Обяснението е само едно: добре замислен и изигран план, целящ да оправдае дейността на Трактора. Петков всъщност му е направил услуга! Освен че се замаскира истинския бизнес на Алексей, му се дава и легитимността на държавен служител. Пипалата на Октопода са проникнали до най-високите етажи на властта. Правителството на

Серго щеше да го отнесе, заради Трактора

Серго щеше да го отнесе, заради Трактора

Тройната коалиция не е единственото, което е имало връзка с Трактора. Но само те наистина му дадоха сигурната опека на държавата.

Настанен на удобно в ДАНС, един обикновен мафиот имал пряк достъп до класифицирана информация. Всички разработки на политици и знакови босове, били на пълно разположение на Трактора. Това означава, че той е колил и бесил в държавата. Дотам е стигнал, че чак да си позволи да изнесе тайни доклади от кабинета на Станишев- документите бяха открити при обиска на басейна „Спартак“. Заради тях бившият премиер можеше да отиде в затвора.  Държавата настина е била разграден двор, в който всеки си е взимал каквото му щукне.

Трактора дори си заградил улицата, макар и да е незаконно. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *