Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алексей Петров иска да го пускат да плува

Алексей Петров

Набеденият за тартор на бандата за отвличания Алексей Петров е внесъл молба до съда, в която изисква от магистратите да го пускат от килията всеки втори ден, за да плува. През останалите дни той искал да излиза навън заради належащи терапии в „Токуда” или правителствената болница.

Алексей Петров

Молбата е внесена официално от неговите адвокати в Софийския съд. Искането се обосновава на проблемите със здравето, които има Алексей Петров и които изисквали четири пъти на седмицата да плува и да прави хидромануални терапии. В другите дни пък трябвало да бъде подлаган на кинези, механо и лазерна терапии. Адвокатите са упоменали изрично, че описаните процедури трябва да бъдат извършвани в болница „Лозенец” или „Токуда”.

Преди около два месеца, Петров бе натикан обратно в ареста, заради показанията на свидетели, че са заплашвани от него. Юристите защитаващи правата му, вече на два пъти внасят лекарски експертизи за влошеното му здраве и с молба да бъде пуснат от ареста. Най – вероятно молбите за освобождаване поради плуване и терапиите ще бъдат разгледани този четвъртък. Тогава магистратите ще умуват дали въобще подсъдимият ще остане в ареста, или ще му бъде наложена по – лека мярка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=wVflWqlLQbk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *