Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алексей Петров и Цайса завзели контрабандните канали на Таки

alexei PАлексей Петров, заедно с авера си от митниците Румен Божинов- Цайса, преметнали висаджийския бос Христофорос Аманатидис – Таки и му отмъкнали канал за контрабанда на гориво от Гърция. От нелегалния внос дуото спечелило 5 млн.

Когато през 2007 Румен Божинов бил назначен в митниците, веднага обсебил най- доходоносните канали за контрабанда. Един от тях бил този на Таки за горива от Гърция. Цайса ревностно пазел златната си кокошка.

На следващата година обаче, Алексей Петров влязъл в ДАНС и наложил нови правила. Румен Божинов побързал да се присламчи към обкръжението на Трактора, за да продължи да се облажва от митническите далавери. На тайна среща с Таки, Цайса го предупредил за готвена от ДАНС операция срещу канала за внос на горива и го посъветвал да временно да

Цайса

Цайса

замръзи дейността си. След като висаджията се покрил обаче, хора на Трактора веднага му откраднали нишата. Щом научил, че е преметнат, наследникът на Георги Илиев се заканил да очисти Алексей Петров и Цайса.

3аканите му веднага били парирани от хитър ход на Трактора, който вече бил пълноправен господар в ДАНС. Започнало разследване срещу Таки и хората и цялата престъпна дейност на висаджиите излязла наяве. Така групировката на Аманатидис тотално била изхвърлена от митниците. Планът на Трактора вкючвал и физическото ликвидиране на Таки. Когато баретите отидат да го арестуват, трябвало да се инсценира престелка, в която подземният бос да бъде покосен от заблуден куршум. Доверено лице предупредило Таки за атентата. В резултат, висаджията си плю на петите и заедно с още няколко свои ортаци забегна чак в ЮАР.

Таки и групировката едва сега успяха да се завърнат в митниците, чрез контрабандата на цигари. skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *