Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Алексей Петров: Едни и същи поръчаха Златко Баретата и дъщерята на Брендо

Висши политици стоят зад двете покушения

Алексей Петров

Алексей Петров

Алексей Петров заяви категорично, че според него едни и същи висши държавни служители, стоят зад покушението срещу Златко Баретата и отвличането на дъщерята на Брендо. Той уточни, че това си е лично негово мнение, което тепърва предстои да се доказва.

Бившият съветник в ДАНС бе разпитван в ГД БОП заради информация, свързана с отвличането на малката Лара. Той е убеден, че в България не е възможно да се разхождат хора от Южна Америка и да похищават деца както им скефне, защото така щели да въздействат по някакъв начин на Брендо.

Златко Баретата е "държавна поръчка"

Златко Баретата е „държавна поръчка“

„Моето лично мнение е, че по някакъв странен начин едни и същи висши държавни служители, може да са замесени в тези два знакови случая – стрелбата по Златомир Иванов и отвличането на Лара Банева. Това обаче е въпрос на доказване. Що се отнася до дъщерята на Евелин Банев, ситуацията е много рискова и решенията трябва да бъдат изключително прецизни. От гледната точка на експерт обаче не мога да приема, че у нас се разхождат някакви от Колумбия и похищават деца. Това е безумна теза” – коментира Алексей Петров.

Той обясни, че неговата лична информация по тези два тежки случая е събрана по обикновен начин и не са използвани някакви странни методи. Според него всеки обикновен гражданин има правото да събира, подрежда и в крайна сметка да анализира информацията, след което да си извади съответните изводи, допълни Алексей Петров.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *