Александър Найденов смени Елен Колева с нова лолитка ( снимка)

0
Александър с новата си тръпка

Въпреки че Елен Колева възропта срещу писанията на жълтата преса и заяви, че не само не се е разделяла с чичко паричко или иначе казано майонезения бос Александър Найденов, но и двамата планират отпуската си,   се оказа, че тя вече има заместничка.

Бизнесменът не си направи труда да коментира социалния си статус, но пък бързо, бързо демонстрира, че каквото и да говори актрисата или да й  се иска, той вече има нова тръпка, която даже показа, за да спрат спекулациите по негов адрес.

Елен вече не може да разчита на щедростта на Александър

Явно новата хубавица за нула време е изместила дългогодишната половинка на Александър от сърцето му, защото бизнесменът  я показа не къде да е, а на  тържествената церемония по случай раздаването на Годишните банкови награди.  Бизнесменът не си направи труда да представи мистериозната хубавица официално, но пък публично демонстрира интимните си чувства  към  нея с нежни целувки и милувки, с които не спря да  я обсипва през цялата вечер.

Последната случка вероятно ще се отрази повече от зле на екс изгората му Елен Колева, чиято кариера на актриса в последно време никаква я няма и тя разчиташе изцяло на неговата щедрост.

Всички хвалебствия на Елен по адрес на Александър не й стигнаха, за да го задържи до себе си!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *