Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Александър към Елен: Безплатен обяд няма!

Елен Колева не издържа и каза своята гледна точка за връзката си с Александър. Непрекъснато чета по вестниците и сайтовете за себе си, той дава непрекъснато интервюта, а мен никой не ме пита.

 Учудвам се, че прочетох толкова неща за себе си, включително и че ме е изгонил по бельо. Причината за раздялата ни научих от вестниците, на които той охотно дава интервюта. Най-много ме заболя за изневерите. Как мога да му изневеря, когато той следеше всяка моя стъпка – чуди се тя.  Та той ми казваше как да се обличам, с кого да общувам, как да се държа, с кого да говоря. Караше ме да внимавам за всяка моя стъпка и често ми повтаряше „Безплатен обяд няма”. В случая излиза, че обядът съм била аз и той си го е похапнал безплатно. Е, тогава значи има. Аз съм била купена, но не го осъзнавах, защото го обичах. А той е гледал на мен като на своя собственост.

Според Елен, причината за раздялата им не е била разликата във възрастта. Ние бяхме като различни вселени, толкова различни и толкова противоположни, анализира връзката тя. Нямаше как да не се разделим. Причината всъщност беше неговата ревност. И то болезнена ревност. Не ми даваше да работя, не ми даваше да се срещам с приятели, чувствах се като хваната в капан, споделя актрисата.  А той пък ме възприемаше като трофей и ме водеше по светски сбирки, за да парадира с мен, не да ми достави удоволствие. В края на интервюто си актрисата споделя, че е останала четири години при него не заради пари, а от любов и страх…Сега се чувствам свободна и отново жива и ще се върна на сцената, категорична е тя и се заканва повече да не говори за тези четири изгубени години от живота си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *