Алекс Сърчаджиева става водеща на Брадърите

0

Big Brother за първи сезон ще има и водещ, който ще представя на зрителите  епизодите на предаването. Това ще се случи сега в двойния сезон на VIP Brother и Big Brother All Stars. Досега форматът пробва  различни варианти, с които се водеха на живите предавания, но никога не е имало специален водещ, който да представя епизодите.

Това винаги се е правело от глас зад кадър, но тази година зрителите ще бъдат приятно изненадани, като видят Алекс Сърчаджиева в тази роля. „Очакваме, че водещият ще направи епизодите още по-любопитни за зрителите“, каза Радо Тушев, който е изпълнителен продуцент на брадърите. За вече утвърденото лицето на Big Brother, Ники Кънчев, си остава добре познатата му роля на водещ на  предаванията на живо, в които се правят  номинациите и изгонването на съквартирантите.

Алекс е актриса и кариерата й  пред камера е доста по-дълга от тази на Ники Кънчев. В своя пръв  филм – „Мечтатели“ на Иван Андонов, тя участва, когато е само  на две години и девет месеца и играе дъщерята на Димитър Благоев. Кариерата й като водеща пък започва в младежкото музикално предаване „Мело ТВ Мания, на което е начело в продължение на над пет години, а последно зрителите я видяха като водеща на предаването „Фермер търси жена“. Алекс е позната на театралите  в „Железният светилник “ на Асен Шопов и „Чайка“ на Крикор Азарян. Тя се изявява и в киното, играла е с Кристоф Памбер и е в най-тъжната роля на българския филм „Шивачки”. Там тя спечели наградата на най-добра женска роля на много филмови фестивали, а последно игра в сериала „Женени с деца в България“. Алекс ще е добра водеща и никой не се съмнява в това.

На въпроса какъв хонорар ще получи, тя загадъчно мълчи. Но щом на Памела Андерсън ще бъде броен половин милион, само за да показва прелести седмица или две, то и парите за водещата няма да са малко, нищо че не е звезда от такъв калибър. За нея всъщност кариерата е еднакво важна, колкото и парите. Появяването й на екран означава и още две неща – че или Брадърите са се замогнали доста, щом си позволяват и водещ, или Ники Кънчев стана прекалено скучен на зрителите и продуцентите се опитват да освежат предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/N_Pgz66QBVA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *