Алекс Сърчаджиева пред раздяла с Иван Ласкин

0
Иван Ласкин и Алекс

Александра Сърчаджиева сериозно обмисляла дали да не изрита от семейното гнездо приятеля си Иван Ласкин, издадоха запознати със ситуацията жени, представящи се за нейни близки приятелки. Причината за разрива обаче не била изневяра или несходство в характерите, а пословичният мързел и тежкото пиянство на станалия известен като Васко да Гама от село Рупча актьор.

Алекс със сълзи на очи разказала, че бездействието на Иван почти ги докарало до просешка тояга, а тя на моменти изнемогвала да работи сама. Вече от цяла година, Ласкин не искал да се захване сериозно с работа и вместо да тича за пари, той предпочитал да кибичи пред компютъра и да играе електронни игри.

Иван Ласкин

Когато му втръсвало да се звери пред монитора и го заболявали очите от взиране пък си грабвал шапката и отивал в барчето на Народния театър и започвал да се черпи. Лошото било, че не ставал от масата, докато не се натаралянка до самозабрава и не профука всички пари, които има в джоба си.

До момента Алекс Сърчаджиева успявала някак да скалъпва семейния бюджет, но силите започнали да я напускат. Хора от актьорската гилдия пък припомнят, че тя има славата на една от най – работливите дами и винаги устремно се захващала с всяко ново начинание.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=URK6uAgvMXQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *