Алекс Раева искала да прилича на Глория

0
Алекс Раева иска да прилича на Глория

И тя ще вади две ребра, за да е по – красива

Алекс Раева съвсем изгубила реална преценка за действителността, покрай участието си в хитовия сериен филм „7 часа разлика”, докладваха хора от екипа. В последно време си наумила, че не е достатъчно красива, защото талията й била много широка и така не се харесвала на зрителите. Поради тази причини в главата й щукнала идеята да си извади двете плаващи ребра, за да се стесни.

Това станало, след като гледала предаване на известен пластичен хирург от Америка. Специалистът надълго и нашироко обяснявал, че тази операция не само не крие никакви рискове, но и сама по себе си е полезна за здравето. Освен това ефектът по разкрасяване бил поразителен и всяка жена щяла да се превърне от грозна жаба в принцеса.

Глория

Хубавата Алекс така се надъхала от филмчето, че решила на всяка цена да се подложи на интервенция. Дори започнала да се хвали с решението си пред хората и направила това чрез личната си страница във „Фейсбук”. За да не губи повече време, скоро след това хукнала по лекари да се консултира колко ще струва и кога ще стане работата.

Най – големият проблем пред Алекс Раева обаче бил, че доста се страхува от допира на скалпела. Изпадала в истински ужас само като си помисли, че ще трябва да я разрежат и чак след това да отстранят излишните ребра. Поради тази причина решила да търси личен контакт с фолкаджийката Глория, която преживя подобна операция още преди години и да я разпитва колко страшно е било.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1jRdLIo9MM4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *