Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Албена зарязва Стависки заради лоша свекърва

Албена и МаксимШампионите  по фигурно пързаляне Максим и Албена Стависки имат сериозни проблеми в брака си и са на път да го приключат.

В подобен проблем винаги има намесена жена, а в случая тази жена не е любовницата, а майката  на Стависки. Възрастната рускиня изобщо не харесвала снаха си и непрекъснато мелела на сина си да я остави и да си намери момиче от сой и от потекло и най-вече от Русия. Тя била подозрителна към чужденките и силно ревнувала красивото си синче от всяка жена, в случая от собствената му.

Старата Рашел Моисеевна Стависка постоянно настоявала семейството  да се премести  в Москва, предлагала им и жилище и  смятала, че така ще е по-добре за тях. След доста колебания  Албена Денкова склонила, но преживяла преместването много драматично. Тя страдала от носталгия, имала много приятели в България, била силно привързана към сестра си Ина и единственото й желание било да  си остане в България.интернет общуване Телефоните и скайпът не били достатъчни за контактите й, тя не познавала почти никого в Москва, нямала приятелки и се чувствала страшно самотна.

Майката на Максим се месела и в отглеждането на малкия си внук Даниел. Тя била твърда, че за него  е по-добре да живее в Русия, за да не забравя езика и защото там има много повече възможности да учи каквото поиска, по-добра медицина и по-добри условия за всичко. Е, за медицината безспорно е права. Албена обаче  вече не издържала на вечния натиск на свекърва си. Като всеки мъж Максим не вземал страна в битките и гледал да се изниже, когато двете жени започнат да спорят. Това пък пораждало много раздори в семейството им, Албена изпадала в депресия и се затваряла в себе си. Говори се, че отношенията толкова са се нагорещили, че тя смята да вземе Даниел и да се върне в България дори с цената на развод.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IQO8bYFgJSo

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Албена зарязва Стависки заради лоша свекърва

  1. Баба ви Отговор

    17.01.2015 в 15:34

    Вие пък откъде знаете, да не сте им светили?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *