Албена Вулева стана юристка и вече раздава правосъдие

0

И първата й изява беше да накаже строго в ефир художника Йордан Опиц и категорично да каже да отива в затвора. За нея по закон това си било чисто убийство и даже присъдата му била малка. Принципно за такова деяния той трябвало да лежи най-малко десет години.

 Вулева се появи по телевизията в почти приличен вид и без много грим и даже застана срещу подписката във Фейсбук за помилването на художника, който извърши убийството, защитавайки дома си от крадци. Тя студено обяви, че тази подписка ще  предизвика вълна от незаконни действия от страна на хора, чиито домове са обрани. Те щели да тръгнат да се саморазправят с крадците, а единственият, който можел да ги накаже, това бил законът.

Водещата на бившето „Сигнално  жълто” беше преминала в строго професионален юридически тон, но зрителите помнят езика й, който няма нищо общо с безмилостната й устна присъда над художника. Тя употребяваше от екрана такива думички, че чак режисьорите се червяха, а в интернет администраторите слагаха червени точки. Вълкът козината си мени, но нрава не, коментираха потребители в мрежата.  Новата Вулева е също така безкомпромисна като старата, но вместо мръсотии, използва приличен език да срази противника. За нея няма значение кой е противникът, той трябва да бъде смачкан. И скандалната дама успя в ефир да досмачка и без това треперещият от страх и разкаяние художник, в чиято защита се подписаха 6800 българи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Laoj3yqv9oA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *