Албена Вулева: Не искам повече да съм в ролята на кучка! – с видео

0

вулеваОт известно време насам Албена Вулева отново се подвизава като тв. водеща по ТВ 7. Скандално известната с пиперливия си език и заядливо отношение към българските звезди Албена Вулева споделила, че вече иска да смени тази своя роля, защото й е омръзнало все да е лошата. В новото предаване, в което е водеща, Вулева действително е по-позитивна и усмихната от преди, изслушва гостите си и далеч не е толкова саркастична.крила Дори е сменила и яркорусият цвят на косата си с по-кестеняви нюанси.

Е, разбира се, Албена Вулева е запазила част от критичността си, но вулгарността е заменена от една идея по-голяма сдържаност.
Панаир на суетата” е класическо светско предаване, което не е наследник на „Сигнално жълто”, а по-скоро е негова противоположност.

В подготовка за новото предаване
В подготовка за новото предаване

Албена Вулева е разбрала, че за да се развиваш, трябва да си различен, а вулгарността в момента се среща навсякъде. Ето защо тя решила да промени имиджа си.
Фината водеща признава, че миналото й в „Сигнално жълто” е било просто роля, за да може предаването да има висок рейтинг. Тя откровеничи, че не е безчувствена кучка, каквато я изкарват, а просто човек, който обича истината и притежава чувство за хумор. А дали причината Вулева да приеме офертата за светско предаване по Тв. 7 не е огромното количество пари, което правителството сипе с тонове чрез подставения уж собственик на медията Делян Пеевски. Според изтоочници на skandalno.net именно телевизиите ТВ-7 и ВВТ са нарочените от управляващата партия ГЕРБ да изнесат рекламната кампания на партията за изборите. По тоя повод от няколко месеца насам властта налива крупни суми в двете медии, а задачата на подставеното лице като техен собственик е да привлича добри журналисти с нисък морал, които да се продадат и да отстояват със зъби и нокти дори най- абсурдните управленски решения на правителството. Такива пишещи люде в България – дал Бог! Щом надушиха задаващо се солидно финансиране, цяла глутница журналя се втурнаха към любимата на ГЕРБ телевизия ТВ-7 . Като започнеш от Люба Кулезич, Николай Бареков, Емил Кошлуков и прочие журналистически търгаши… Явно и клетата Албена Вулева е решила да се облажи от далаверата.

Виж новото предаване на Албена Вулева „Панаир на суетата“ по ТВ-7! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *