Албена Михова и Бате Енчо ще тресат тела в „Денсинг старс“

0

albena-enchoАктрисата Албена Михова и Енчо Данаилов, по известен като Бате Енчо са двама от новите ВИП участници, които ще се включат в новия сезон на  „Dancing Stars“.

Албена участва миналата година в шоуто „Като две капки вода“ и се наложи да пее като Брайан Адамс, Мадона, Анастейша, Тина Търнар и куп още превъплъщения,  с които се справи отлично. Тя не успя да спечели шоуто,  но пък завладя публиката с таланта си, пластиката, артистичното присъствие и леко дразгавия си глас. Михова се нареди на почетното трето място и спечели много фенове.

Сега обаче тя няма да пее, а  ще трябва да завледее публиката с румба, или ча-ча-ча. Албена споделя, че е голям фен на шоуто, гледела го е няколко сезона и няма търпение да започне, дори неуспешно репетира стъпки от всички стилове вкъщи. Тя си признава чистосърдечно, че не може да танцува, но пък винаги е искала да се види на сцената в такива феерични роклички с пайети и да разбере дали няма да настъпва партьора си. . „Забавление му е майката”, е нейният лозунг и отива наистина да се забавлява, а не да се бори за лъскавата купа.

Бате Енчо пък признава, че е танцувал почти професионално, но доста отдавна, когато бил  млад, слаб и красив. Сега в новото издание на  Dancing Stars искал да стане поне пак красив. Той е спец по смешните танци и много иска сега да се пробва как ще изглежда на сцената в куикстепа и фокстрота Енчо издаде, че вече е започнал репетици в зала, партньорката му бела страхотна – талантлива и красива и към нея ще се отнася с любов, ще я слуша, но няма да се влюбва и да се жени.

Кои ще са другите звезди, ще стане ясно на 11 март, когато започва шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UFGnmCicAd8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *