Албена Михова разби публиката, превърна се в Браян Адамс

0

АЛАктрисата Албена Михова изправи публиката на „Като две капки вода“ на крака, когато излезе на сцената преоблечена и маскирана като Браян Адамас.

Тя бе първата дама досега, която изтегли от жребия певец-мъж. Дамата го наподоби не само на външен вид, но изпя песента му перфектно, като само на места си личеше, че гласът все пак е женски. За това доста й помогна заболяването на гърлото, за което получи доста инжекции в дупето и все още е на антибиотици. Но пък появилата се точно затова дрезгавина в тембъра и леко хрипкава бленда, направо я изстреля в мъжката тоналност. С учудващо старание и търпение гримьорите бяха скрили дългата й руса коса, а върху нея бяха сложили прошарена перука. Ал - ВасилПо лицето майсторски бе залепена рядка небрежна русолява брадичка. Доста добре беше скрит и големият бюст на актрисата и тя буквално изглеждаше плоска. Това й струваше няколко часа страдание, защото всяка жена знае колко е болезнено да стегнат така здраво прелестите й.

Албена за втори път получи наградата на журито и зрителите в размер на 1000 лева, които трябва да дари за благотворителност. Миналата седмица тя ги даде на баскетболния отбор на сина си, за да си купят екипи и всички момчета сега стояха като над десет капки вода в публиката и я аплодираха. Снощи реши да даде парите за нужди на деца със Синдрома на Даун. Най-успешно маскирали се и пели в снощния лайф бяха актьорът Гъмов, който пееше като турската поплегенда Таркан и Алексей Кожухаров, който се осмели да се превърне във Васил Найденов и то от младите му години. Миналата седмица Михова се преобрази като Адел.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *