Албена Денкова отслабнала от спортна злоба

0

Напълнялата с 25 килограма наша фигуристка Албена Денкова си върнала формата от спортен хъс. В началото, след като родила сина си Дани, тя се отказала от спорта. Прекалено многото килограми, качени от бременността не се топели по никакъв начин, направили я мудна и ленива.

Тя решила, че е приключила със спортната си кариера и спряла да пази диети, които и без това не й помагали. Стъпила за проба на леда, но открила, че мускулите й отказват да се подчняват, а уменията й да танцува, били изчезнали. От летаргията неочаквано я извадила покана да участва в телевизионен мегапроект „Купата на специалистите“. Шампионката се погледнала в огледалото и в начлото се разплакала. А после си казала какво ми пречи да пробвам?

Започнах свирепа диета, разказва тя. Цял месец не вкусих сол. Дъвчех само безвкусни пилешки гърди и зелена салата. Накрая и те ми писнаха и спрях да се храня. Максим насила ми вкарваше някой залък в устата от страх, че ще се разболея. Понякога ми се плачеше от глад, но спортната злоба беше по-силна. И инатът ми, че трябва да се върна на леда. Когато успях да направя първата си фигура върху кънките, разбрах, че ще спечеля битката със себе си. Тренирах по шест часа на ден, пиех само вода и продължавах да тренирам. И победих. Взеха ме в проекта и мисля, че се справих много добре. Албена роди сина си Дани на 30 януари миналата година.

Неин съпруг е скандалният й партньор Максим Стависки, който донесе на България златен медал, но по-късно пият предизвика тежка катастрофа край Ропотамо, в която имаше две жертви. Едната починала на място, а другата все още в будна кома в Израел. Звездната двойка в момента обучава млади фигуристи в Москва.

Албена и Максим са сред най- успешните ни спортисти на всички времена. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *