Албена Денкова отказа на „Денсинг Старс” по нареждане на Стависки

0

Максим ревнува: „Албено, няма да ходиш никъде!”

стависки и албена

Албена Денкова все още не е потвърдила окончателно участието си в „Денсинг старс“.

Причина за колебанието на фигуристката е половинката й Максим Стависки. След инцидента през лятото на 2007 година, когато в катастрофа Максим уби един човек, а Мануела Горсова изпадна в кома, шампионът избяга от България.

Той и Албена живеят в Русия вече няколко години. Денкова дори напусна и поста председател на федерацията по фигурно пързаляне, за да отглежда сина си от Максим в Русия.

Предложението за „Денсинг старс“ веднага заинтригува Албена, но Максим е против. Той е наясно, че участието й отново ще раздуха историята около катастрофата. Родителите на Мануела Горсова многократно са казвали, че Максим изобщо не се е интересувал от състоянието й.

Според Максим, ако Албена участва в предаването, много хора ще си кажат, че докато Горсова страда, тя и Стависки си живеят живота. Самата Албена е решена да участва именно, за да изчисти имиджа на Максим и да го представи като грижовен мъж и баща.

В предаването компания на Албена ще прави колежката й – сноубордистката Сани Жекова, както и актьорите Бате Енчо и Албена Михова, а също така и плеймейтката Златка Райкова – Русата Златка.

Водещата Нана също ще танцува, за да даде кураж на онкоболните у нас. Водещата на „Съдебен спор“ специално се е консултирала с лекарите дали е безопасно за нея да се включи в танцувалното риалити и те са дали съгласието си. Нана, която бе диагностицирана с рак през пролетта на 2012 година, в момента е в ремисия и се чувства добре.

http://www.youtube.com/watch?v=JvE70EV96dg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *