Актьорът от “ Стъклен дом “ – Калин Врачански си счупи врата

0
Калин Врачански с контузия на врата

Сериалът „Стъклен дом “ е  един от най- един от новите български филми, който се излъчва по Би Ти Ви. Филмът е с един от най- високите рейтинги.

Един от най- обичаните актьори у нас  накарал екипа си да изпадне в стрес.  Става  въпрос за Калин Врачански. По време на паузата на снимките на хитовия сериал  внезапно лицето на Калин се изкривило, а  вратът му изпращял.  Това предизвикало паника сред колегите му.  Те не доумявали как това може да се случи.

След минути  чаровният актьор  започнал да се смее.  Това предизвикало още по- голямо изумление.

Калин Врачански имитира счупване на врата

Истината е , че актьорът бил научил  номер , в който  наистина си чупи врата. Трикът не бил никак сложен.  Зад врата си русокосият красавец скрива  пластмасова бутилка и я натиска с главата си .

В началото колегите на Калин били вбесени , но след това започнали да се смеят и го поздравили. Номерът му бил перфектен.

Забавната случка покачила още повече адреналина на  снимачната площадка. До края на снимките всички били  в много добро настроение.  Номерът предизвикал интересът и любопитството на актьорите.   По време на почивките  те  правили опити  как да си чупят врата. Дори за Стефан Данаилов и Елена Петрова не било никак трудно да усвоят трика.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *