Актьорът Марк Уолбърг тръгна на училище

0

Въпреки че е преуспял и в биографията му има сериозен брой филми, в които е играл, Марк Уолбърг взе съдбоносно решение да се върне в училище и да си доучи.

Това не е нова роля от филм, а истина, която съзнателно е избягвал да споделя. Като ученик в гимназията Марк се сбил с двама виетнамци, а после 45 дни бил в затвора. Той се срамувал да се върне в клас при съучениците си и решил да започне работа. Пробвал се, като модел и го взели. Като музикант също го харесали и вече нямал време за търкане на чиновете. Кариерата бавно го отвела в Холивуд, а там животът съвсем го завъртял.

Героят от „Боецът“ се справил с всичко друго, само не и с дипломата си за средно образование. Срам ме е от децата. Какъв пример мога да им бъда, като не съм си доучил? – признава актьорът. И за да им даде светъл пример се записал на курс онлайн, който ще започне другия месец. Негови приятели коментират, че ще вземе лесно дипломата, защото кой учител би посмял да пише двойка на култовия артист. Други обаче смятат, че по този начин Марк иска да влезе в светлината на прожекторите и да играе ролята на добрия баща и съвестния американец. Диплома в киното на никого не трябва, а само талант, уточниха те. Уолъбърг пък си признал, че е поизнервен от перспективата да се върне в ученическите си години. Преди време той едва не изтърва роля във филм заради сбиване с приятел на Мадона

Бъдещите филмови проекти на Марк Уолбърг. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *