Аксиния бори стреса със спорт и се*с

0

Певицата се търкаля в чаршафите след силно психическо напрежение

Аксиния
Аксиния

Горещата изпълнителка Аксиния сподели, че отдавна е открила идеалния начин да бори стреса и напрежението от напрегнатото ежедневие. Според нея най – добре е човек да разтоварва със спорт и ласки с постоянния си партньор. В същото време злоупотребата със сладко и алкохол може само да навреди и в никакъв случай няма да доведе до решение на проблемите.

„В пъти по – добре е да свалиш напрежението със спорт, отколкото да се тъпчеш с вафли например. Сладките неща наистина оправят негативното настроение донякъде, но за сметка на стройната талия. Аз лично много обичам да хапвам сладко, но съм се ограничила до минимални количества, които не са вредни за здравето”, споделя певицата.Аксиния

Според Аксиния, на човек са му необходими точно 21 дни, за да промени начина си на живот и да въведе желязна дисциплина за добро здраве. Тези познания придобила в известен спортен колеж, където изучава науката за здравословен начин на живот. Засега не е решила дали спортът ще се превърне в нейна професия, но той отдавна е станал начин на живот.

„Принципно страшно много искам да се развивам в спорта, дори мечтая да си отворя собствен спортен център. Със сигурност ще мога да помогна на страшно много момичета, които имат нужда от отслабване. Научила съм много методи, които правят чудеса – стига да го поискаш”, допълва Аксиния.

Aксиния – Пепеляшка от града:

http://www.youtube.com/watch?v=YnZGXGCoyvA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *