Айдее, Камелия показа голо дупе на концерт! (СНИМКА)

0
Камелия

Опустошителната поп – фолк зверица Камелия за пореден път доказа, че нищо не е в състояние да я спре, когато реши да шокира обществото с голи прелести. Последната изцепка на застаряващата, но все още красива лелка предизвика порой от бурни страсти, и ознаменува пореден успешен етап от соловата й кариера.

При последното си участие в известна чалгатека, Камелия изненада почитателите на мекия жанр и твърдите напитки с уникален костюм, съставен от раздърпана ризка с огромно деколте и къси сиви панталончета, които именно фокусираха погледите в една точка.

Камелия

Погледнати отпред, пухкавите гащички изглеждат съвсем нормални и дори представителни. При изглед отзад обаче, пред очите на смаяния зрител се разкрива шокираща гледа, показваща голия задник на прелестната певица.

Съвсем очаквано, Камелия обра овациите на мъжката част от публиката и събра стотици коментари под снимките, някои граничещи с порнографско откровение. Други пък решиха да се заяждат и заявиха, че ако един изпълнител има реални гласови качества, няма да е нужно да си показва гъза. Услужлив почитател пък обърна внимание, че такава цепка може да се зашие само с голяма игла.

Виж как на Камелия й паднаха гащите:

http://www.youtube.com/watch?v=Lyn6b3EO0N4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *