Ахмед Доган пребил сина си Демир!- с видео

1
demir1
Демир

skandalno.net Не е тайна, че Ахмед Доган злоупотребява с алкохола. За пагубната му страст свидетелстваха вече по вестниците не един и двама негови вече бивши приближени. Днес обаче skandalno.net се натъкна и на един много по-срамен факт от живота на ДПС – лидера, който Сокола няма как да оправдае.

От изключително достоверен източник научихме, че преди десетина години в пияно състояние Доган пребил до смърт първородния си син Демир. Въпросният инцидент е още едно сигурно доказателство за тъмните сили, които витаят и направляват върхушката на етническата партия ДПС.

demir-dogan
Ахмед Доган с поредното си семейство

Когато навършил 16 години единственият син на Сокола, Демир бил запокитен в ученическо общежитие в покрайнините на столицата. И това при положение, че и майка му, и баща му разполагат с по няколко огромни апартамента в София. Не е ясно по каква причина Таня Желязкова– първата жена на Доган и майка на Демир отказала на сина си да живее при нея. Но Сокола мотивирал отказа си с това, че вече си има друга жена- Ширин Карнобатлъ и дете… и по тая причина няма да е удачно Демир да се нанесе в дома му в кв. Красно село.

Така или иначе- момчето било пратено в мизерното общежитие край София да се бори само с живота. Все пак Ахмед Доган го канел отвреме-навреме на гости. При една от визитите си младия Демир влязъл да се изкъпе в банята. Малко по-късно обаче вътре нахлула малката му сестричка Демет, която излюбопитствала да види батко си гол. Демир се

Днес вече бившата съпруга на Доган, Ширин работи като продавачка в Мол "София"!
Днес вече бившата съпруга на Доган, Ширин работи като продавачка в Мол „София“!

ядосал и й шляпнал няколко шамара. Когато по-късно Сокола се прибрал и научил от съпругата си за инцидента, свалил кожения си колан и буквално смлял първородния си син. Целият в синини и кървави белези, Демир бил прокуден веднъж-завинаги от дома на татко си. Запознати твърдят, че именно след нанесения му побой, от който повече го заболяла душата, отколкото телесата, наследника на ДПС – лидера посегнал към дрогата.

Знае се, че Ахмед Доган е израснал без баща, което в етническата среда на гр. Дулово си е голям срам. И явно комплексите, с които Сокола се е сдобил още в най-ранната си детска възраст още му държат влага. И не му дават възможност да се държи като истински баща. Трагично! skandalno.net
Кой е Ахмед Доган! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *