Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Агент Гоце назначил ятаците си от ДС за дипломати

parvanПовече от половината ни дипломати са с агентурно минало – новината вся смут сред управляващите, истински скандал . По- възрастните хора навярно се подсмихват на подобна фалшива драматизация. Всеки българин над 50- годишна възраст може да ви каже как се назначаваха преди посланици – и днес се назначават, точно както по времето на социализма. Та нали Президентът ни е от онази клика.

Скандалът не е толкова вътрешнополитически, колкото

Протест срещу НАТО и ЕС

Протест срещу НАТО и ЕС

външнополитически. Недопустимо е страна от ЕС да назначава за свои посланици агенти от бившите комунистическите служби. Оказа се, че повечето ДС- агенти са лица, свързани с президента Георги Първанов. Държавният глава е уредил верните си хора със сладки службици из всички точки на света.

Андрей Караславов, настоящият български представител в Атина, преди да това е бил началник на кабинета на Георги Първанов. Настоящият посланик в Румъния, Валентин Радомирски, е бил в екипа на Сергей Станишев. Любомир Кючюков, оглавяващ посолството в Лондон, е бил заместник- министър по външните работи при тройната коалиция.

Истината закъснява, но винаги излиза наяве

Истината закъснява, но винаги излиза наяве

Посланиците в Берлин, Мадрид, Лисабон, Пекин, Кайро, Анкара, Ватикана, също лъснаха с агентурното си минало. Дори представителят на България в централата на ООН в Женева – Ганчо Ганчев. И още много други, в различни точки по света.

Все пак и Първанов, или агент Гоце, също е бил сътрудник към ДС. Този факт е добре известен в Европа, само у нас услужливо се премълчава. През 2006, посланикът на Русия в ЕС, Владимир Чижов, не случайно ни нарече „троянският им кон” . С президент ченге, с министри и дипломати сътрудници на ДС, няма по- подходящо определение.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *