Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Адвокатката: Багата не се е продал на Киро Руския

Благой Иванов – Багата

Адвокатката на Благой Иванов – Багата отрече категорично слуховете, че клиентът й се е продал на Киро Руския за сумата от 150 000 лева, за да оневини неговия авер Даниел Стефанов за нападението с нож.

Тя потвърди и новината, че авторът на опитът за убийство действително не е Дъмпела, но не уточни името на извършителя. Според юристката, Благой не е давал никакви изявления пред журналисти след изписването си от „Пирогов” и всички подобни писания от негово има са пълни измислици.

От гледната точка на професионалист, адвокат Екатерина Димитрова казва още, че дори и сделки за лъжесвидетелстване да са били осъществявани в някои случаи, то това по никакъв начин не може да стане достояние на обществото. Подобни версии на практика са почти недоказуеми, дори и някой от евентуалните участници в тях да проговори.

Даниел Стефанов – Дъмпела

Адвокатката е уверена, че дори и след разкритията на Благой по време на първия му разпит, че Дъмпела не е човекът с ножа, все още е твърде рано да се приказва за обрат по хода на делото. Тя уточни, че разследващите е напълно нормално да проверят абсолютно всички версии, както и евентуалната съпричастност на определен кръг от хора към даденото деяние.

Екатерина Димитрова издаде още един много интересен факт, според който Багата е с напълно запазено съзнание и не може да става и дума, че той има някакви съмнения относно личността на човека, който го надупчи при сбиването. Просто на практика не е имало възможност да бъде разпитан на по – ранен етап, защото здравословното му състояние не го е позволявало.

Веднага след изписването си, Благой Иванов е бил подложен на задълбочена медицинска експертиза за установяване на годността му за свидетел. Специалистите са били категорични, че Багата няма абсолютно никакви нарушения на паметта и може напълно достоверно да пресъздаде случката от фаталната нощ.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Адвокатката: Багата не се е продал на Киро Руския

  1. Егати българската работа, никаква яснота по случая. Първо бил един, после друг, а не се знае дали няма да се окаже и някой трети замесен в опита за убийство. Абе важно е адвоката да ти е железен……….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *