Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Адвокатът на убиеца Чеци: Той просто е удобният заподозрян!

Николай Русинов – Чеци

Защитникът на сочения за садистичен убиец Николай Русинов – Иво Найденов изказа категорично мнение, че Чеци просто е „най – удобният заподозрян”. Когато предишният задържан по случая – Пламен Трифонов бил по – добрата мишена на властите арестували него с категоричното твърдение, че именно той е извършителят на зловещото деяние. След като установили, че част от космите по тялото на Яна са на Николай, веднага закопчали него.

Според юриста било напълно логичнокосмите да бъдат открити там, където са намерени по тялото на убитото момиче. Никой обаче не можел да докаже какво дирят те върху гърдите и в ръката на жертвата. Не показвали нищо, защото Чеци и Яна има отношения още в заведението, което било доказано от много напълно независими свидетели по делото.

Приятелите на Яна Кръстева я описват като жизнерадостно и изключително контактно момиче

Имало разминаване и при изводите от направените две аутопсии. Първата показвала, че Яна е умряла между полунощ и четири сутринта, а според втората, смъртта е настъпила между три и шест през нощта. Адвокатът обаче е категоричен, че никоя аутопсия не можела да докаже с голяма точност кога точно е починала Яна. Николай заявил в показанията си, че си е тръгнал от срещата с нея, когато започнало да се зазорява. През месец юли това ставало около пет часа.

Най – важното било, че всички факти сочели, че Чеци не е упражнявал насилие върху Яна Кръстева. По нейните нокти нямало никакви следи от от Николай Русинов. Адвокатът ще иска налагане на най – леката мярка „подписка”.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *