Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Адвокатът на братя Галеви: Пламен има сериозни проблеми със здравето!

братя Галеви

Личният адвокат на мафиотските главатари от Дупница братя Галеви – Емил Велинов заяви, че се надява неговите клиенти да имат добър лекар около себе си, независимо къде се намират в момента. Юристът разкри, че Пламен Галев страда от тежка форма на диабет, който оказвал пагубно влияние на зрението му.

Велинов разкрива, че според близки на Галеви, ако не се полагали непрекъснати грижи да здравето на Пламен, в най – скоро време той навярно щял да ослепее. Самият юрист допълва, че докато работел за тях не е бил наясно със здравословните проблеми на своя подопечен.

братя Галеви

Лекари от Дупница потвърждават казаното и уточняват, че в случая на Пламен Галев най – сериозно са засегнати очите, периферните нерви и бъбреците. Заболяването се разразило с пълна мощ по време на задържането му в следствения арест, където за него не били полагани никакви грижи. В последно време на Пламен Галев се наложило да смени няколко различни очила с диоптри, като всеки път лупата ставала все по – силна.

Докато близките им тук са загрижени за тяхното здраве, според последните слухове братя Галеви се пекат по плажовете на ЮАР, където се предполага, че са се укрили след бягството им от затвора в България. Тези слухове били потвърдени от таен информатор на полицията, който ги разпознал по време на посещение в Африканската държава.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *