Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!

Адв. Момчил Добрев

Адв. Момчил Добрев

Днес на редакционната ни поща се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. „Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова. Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми“, пише в писмото си до редакцията на skandalno.net топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние от skandalno.net реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.

„Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността“, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: „Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония – мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.
В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на „Български пощи“- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам „Голдмън Мениджмънт“ АД от фирма „Български пощи“ АД, ще бъда физически ликвидиран“.
По – нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: „Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на „Български пощи“ ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция – и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!
В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: „Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас – поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?
Цялото съдържание на документа ВИЖ ПО-ДОЛУ:

ДО Министър – председателя  БОЙКО БОРИСОВ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО   Г-Н БАРОЗО – ПРЕЗИДЕНТ  НА

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

ЗА ИНФОРМАЦИЯ

ДО посланика на САЩ  ул. Козяк № 16 София 1407

До посланика на ГЕРМАНИЯ – ж.к.Изгрев,

ул.Ф.Ж.Кюри 25, София

До посланика на Франция – ул. Оборище27-29 София

До пасланика на Италия – ул. Шипка 2, София

До посланика на Австрия  ул. Шипка 4, София

До посланиците на всички държави членки на Европейския съюз

ИСКАНЕ ЗА ОТГОВОР

1/. ВЪЗ ОСНОВА НА ОТПРАВЕНИ ЗАПЛАХИ  ЗА СМЪРТ   СРЕЩУ МЕН  ОТ  БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА

ВИ ФИРМИ И ЛИЦА ИМАЩИ ИНТЕРЕС ОТ

ПРИВАТИЗАЦИЯ  НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД

2/. ДАЛИ ИМА НАРЕЖДАНЕ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛ-

НАТА  ВЛАСТ ДО АДМИНИСТРАТИВНИТЕ И ДРУГИ СЪДИЛИЩА ДА ИЗЧЕЗВАТ ДЕЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, МИНИСТЕРСТВА И ДРУГИ.

3/. ДАЛИ ИМА ПОРЪЧКА ЗА СЪСИПВАНЕ НА ЦЕЛИ ФАМИЛИИ ЧРЕЗ  НАП И ПРОКУРАТУРА

ОТ ЛОРД ПРОФ. Д-Р  МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ  – управител

На  ФИРМА „  ГОЛДМЪН МЕНИДЖМНЪТ”-АД

1404 София, ж.к. Гоце Делчев, бл.244, вх.Е, ет.4, ап.80

Уважаеми господин  МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БОЙКО БОРИСОВ,

ВИЕ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР  ВЗЕХТЕ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ  С ДУМИТЕ,  ЧЕ ЩЕ СЕ БОРИТЕ С МАФИЯТА , КОРУПЦИЯТА И С ПРЕСТЪПНОСТТА.

/ продължамва   на втора  страница/

Втора  страница – 2

ПО ДОЛУ СА НАЛИЦЕ БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА БЕЗЗАКОНИЯ – МАФИЯ  НА ДЪРЖАВНО НИВО,  БЕЗДЕЙСТВИЯТА НА  ВАШИ МИНИСТРИ  И ДРУГИ, КОИТО ДОКАЗВАТ  МАФИЯТА И КОРУПЦИЯТА В ДЪРЖАВАТА И В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ.

1/.- ПРЕДИ СЕДЕМ  ДНИ ПОЛУЧИХ ОТ ТРИ МЕСТА  ЯВНА ЗАПЛАХА  ЗА СМЪРТ  ИДВАЩИ ОТ ВАША БЛИЗКА БИЗНЕС-ДАМА , КОЯТО ИМА ИНТЕРЕС  ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД .

ЗАПЛАХАТА  Е В СМИСЪЛ , ЧЕ АКО   ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТЪРСИМ ПРАВАТА НА ФИРМАТА , КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВАМ  „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-АД  ОТ ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД , ЩЕ БЪДА ФИЗИЧЕСКИ ЛИКВИДИРАН.

А ФАКТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА  ДОКАЗВАТ  ПО-ГОРНОТО.

ПАРЛАМЕНТА  С ГЛАСОВЕ НА ГЕРБ  ИЗКЛЮЧИ  ОТ ЗАБРАНИТЕЛНИЯ СПИСЪК  ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ  ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД.

ОБЩЕСТВЕНОСТТА БЕШЕ УВЕДОМЕНА  ЗА ИНТЕРЕСА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИ ДА ПРИВАТИЗИРА  ЧАСТ ОТ „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД.

А БЕЗСПОРНО Е , ЧЕ   ФИРМА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД  ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЕ  – ПРИЕТО И ПОТВЪРДЕНО И ДОКАЗАНО  КЪМ ФИРМАТА  „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-АД, КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВАМ.

.

ВИЕ Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ  ЛИЧНО СТЕ УВЕДОМЕН ЗА ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ  ОЩ6Е НА ДАТА 09.07.2010Г. И СЛЕД ТОВА , ЗА КОЕТО ВИ ПРИЛАГАМ  ПЕТ ДОКАЗАТЕЛСТВА.

ВАШИТЕ МИНИСТРИ НА ТРАНСПОРТА – ЦВЕТКОВ И СЕГАШНИЯ СА  УВЕДОМЕНИ  ЛИЧНО  КАТО ИМ Е НАПРАВЕНО  ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА СПАЗЯТ ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА- ПОСЛЕДНОТО Е ОТ ДАТА 11.04.2011Г. , КОЕТО ПРИЛИГАМЕ.

ЗА ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е УВЕДОМЕН  ПРЕДИ ТОВА  И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ  – ДАТА 22.05.2009Г.

КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО  ЗА ЗАПЛАХАТА СРЕЩУ МЕН СА Е И   ПИСМОТО  , ПЪЛНО С БЕЗЗАКОНИЕ И НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ  ОТ ЗАМ. МИНИСТЪР  ПЪРВАН РУСИНОВ  ДО НАС ОТ ДАТА 10.06.2011Г.  ЗА КОЕТО ПОСЛЕДВА И НАШИЯ ОТГОВОР   ВНЕСЕН НА ДАТА 20.06.-2011Г., В КОЕТО СЕ ДОКАЗВА БЕЗЗАКОНИЕТО   И НЕСПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА, КОИТО ПРИЛАГАМ.

ПРИЛАГАМ ВИ ПО-ГОРЕ ЦИТИРАНИТЕ  ДОКУМЕНТИ .

/ продължава на трета  страница /

Трета  страница – 3

МОЛЯ ЗА ОТГОВОР  НА ТОВА ЗАМЕСЕН   ЛИ СТЕ  И ЗНАЕТЕ ЛИ   ЗА ОТПРАВЕНИТЕ ЗАПЛАХИ ЗА СМЪРТ ОТ  БЛИЗКА ВАМ БИЗНЕС – ДАМА КОЯТО ИМА ИНТЕРЕС  ЗАЕДНО  С ЧУЖДИ КАПИТАЛИ  ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД ????????

СЪЩАТА БИЗНЕС ДАМА  ЗАПЛАШИ КОНКУРЕНТ  ПОЖЕЛАЛ  ДА ЗАКУПИ ЧАСТ ОТ БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ, И СЪЩИЯТ  ОТТЕГЛИ ОФЕРТАТА СИ НЕЗАБАВНО- ЯВНО ЗАПЛАХАТА Е БИЛА ГОЛЯМА И ЯСНА И КОНКРЕКТНА.

2/.  ОЩЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2009Г.  БЯХ УВЕДОМЕН ПО ДЕЛО СРЕЩУ МВР,  КОЕТО Е БЕЗДЕЙСТВУВАЛО И ПРИКРИЛО ПРЕСТЪПЛЕНИ Е- КРАЖБА В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ НА  СЪДИЙКАТА ОТ СГС ЙОРДАНКА МОЛЛОВА  – ОТКРАДНАТО ОБОРУДВАНЕ, ЧЕ СИЛОВ ВАШ МИНИСТЪР Е НАРЕДИЛ ДА ЗАГУБЯ ТОВА ДЕЛО.

ТАКА И СТАНА – РЕЗУЛТАТ ВЪПРЕКИ  ЕКСПЕРТИЗА ЗА ПРИЧИНЕНА ЗАГУБА ЗА НАД 27 МИЛИОНА ЛЕВА,  ПОСЛЕДВА ПЪЛНО АБСУРДНО РЕШЕНИЕ ОТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД СОФИЯ ГРАД.

ИМА ЛИ НАРЕЖДАНЕ ВАШЕ ИЛИ НА ВАШ  ПРИЯТЕЛ – СИЛОВ МИНИСТЪР ДЕЛА СРЕЩУ  ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ  ЗА ГОЛЕМИ ПРИЧИНЕНИ ЗАГУБИ,  ДА НЕ СЕ УВАЖАВАТ И БЪДАТ ХВЪРЛЕНИ В КОШЧЕТО ????

КОЙ ТОГАВА  ЩЕ ПЛАТИ ПРИЧИНЕНИТЕ ЗАГУБИ ?!?!?!

3/.  ОЩЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПРЕМВРИ  2009Г. БЯХ ПРЕДУПРЕДЕН , ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ НАД 48 ДЕЛА В СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД  ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА СЪДИЯ ГЕОРГИ КОЛЕВ,  КОЙТО  С ЯВНА ПОДКРЕПА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ СТАНА РЪКОВОДИТЕЛ НА ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД,

ТАКА И СТАНА .  ИМАШЕ ДЕЛА СРЕЩУ МИНИСТРЕСТВО НА ФИНАНСИТЕ ЗА 48 МИЛИОНА ЩАТСКИ ДОЛАРА И ДРУГИ ТАКИВА ДЕЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И ДЪРЖАВНИ ФИРМИ.

ВИЕ Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, КАКТО И ВАШАТА МИНИСТЪРКА  НА ПРАВОСЪДИЕТО М.ПОПОВА  БЯХТЕ  ЛИЧНО УВЕДОМЕНИ ЗА ТОВА ИЗЧЕЗВАНЕ  И ЗА ДРУГИ  НАРУШЕНИЯ  В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

НИТО ВИЕ  НИТО ВАШАТА МИНИСТЪРКА НА ПРАВОСЪДИЕТО ПРЕДПРИЕХА НЯКАКВИ МЕРКИ ДО МОМЕНТА.

ЗАЩО НЯМА НИКАКВА РЕАКЦИЯ  ОТ ВАША СТРАНА ДО МОМЕНТА ?!?!?!?

/ продължава   на четвърта страница /

Чтвърта страница  – 4

КОЙ ЩЕ  ПЛАТИ ПРИЧЕНЕНИТЕ ЗАГУБИ ЗА ИЗЧЕЗНАЛИ ДЕЛА, ДОКУМЕНТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПЛАЩАНИЯ И ДРУГИ ?!?!?!?!

4/.    ИМА ЛИ ПОРЪЧКА  ОТ ВАШ БЛИЗЪК  СИЛОВ МИНИСТЪР  , НЕГОВ БИВШ ШЕФ И ЛИЧНО ВИЕ ПОРЪЧКА  ДО НАП   И ПРОКУРАТУРАТА ДА  БЪДЕ СЪСИПАНО  ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО ????

НАЛИЦЕ СА БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА – ПЪЛНО БЕЗЗАКОНИЕ  НА НАП И ПРОКУРАТУРАТА   И ДАЖЕ ПРИ ВЛЯЗЛИ В СИЛА РЕШЕНИЯ  ЗА ТЕХНИТЕ НАРУШЕНИЯ  СЪЩИТЕ  ИНСТУТИЦИИ  ПРОДЪЛЖАВАТ  ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ТАЗИ ВАША ПОРЪЧКА.

ИМАМЕ  БЕЗСПОРНИ ДАННИ, ЧЕ  ВЪВ ВАШЕ ПРИСЪСТВИЕ  ВАШ  МИНИСТЪР Е ЗАЯВИЛ ПОРЪЧКАТА ОЩЕ  ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2009Г. И СЛЕД ТОВА Е ПРОДЪЛЖИЛ ПОРЪЧКАТА  ПРЕЗ ПРОЛЕТТА НА 2010Г.  С КРАЙНАТА ЦЕЛ ДА НИ БЪДЕТ ОКРАДНАТИ  ИМОТИ, СОБСТВЕНОСТ НА ФАМИЛИЯТА МИ.

ЗАЩО   СА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ  ?!?!?!?!

МОЛЯ  КАТО НОРМАЛЕН   ЧОВЕК,   ПРИЗНАТ   ОТ АМЕРИКАНСКИЯ БИОГРАФИЧЕН ИНСТИТУТ ЗА ЕДИН ОТ ВЕЛИКИТЕ УМОВЕ НА 21 ВЕК , КОПИЕ ОТ КОЕТО ПРИЗНАНИЕ ВИ ПРИЛАГАМ, И ПРИЗНАТ ОТ ДЕСЕТКИ ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ  – ЛОНДОН, КЕЙМБРИДЖ И ДРУГИ, 71 – ВИ   НОСИТЕЛ   ОТ 100 В ЦЕЛИЯСВЯТ НА НАГРАДАТА „ ДИАМАНТА НА ДА ВИНЧИ” И ДРУГИ ТАКИВА ,

ЗА ВАШИЯ  БЪРЗ ОТГОВОР.

Прилагам : Цитираните по-горе документи .

ДАТА 04.07.2011Г. София                          Подпис:

/ ЛОРД   проф.д-р М.Добрев – управител /

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *