Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Адско изчадие крие тайната на вечния живот

Тези същества са съвършени – не изпитват болка, не боледуват и са устойчиви на смъртоносна отрова

голо сляпо куче

голо сляпо куче

Докато човеците се борят от векове да достигнат съвършенство и са безсилни пред огромен брой болести, в недрата на планетата Земя живее странно същество, което сякаш не е подвластно на природните закони. Дълбоко в себе си то пази тайната на вечния живот.

Тази ужасяващо грозна твар сякаш е почти съвършена. Не изпитва болка, никога не боледува, устойчива е дори и на най – силната смъртоносна отрова, способна е да създава поколение от раждането до смъртта си. Животът им протича без никакви признаци на стареене, мозъчните функции и двигателният апарат се запазват непокътнати до самия край.

Колкото и странно да изглежда, става въпрос за голото сляпо куче. Според човешките разбирания, то се нарежда сред най – грозните създания на Земята. Учени обаче разкриват, че именно това странно създание пази тайната на дълголетието и вечния живот, и го определят като едно от чудесата на природата.

сляпо куче

сляпо куче

„Бихте ли могли да си представите, че това толкова неугледно създание е истинско чудо на природата? Трудно е да го сторите, но именно в него се крие тайната, която ще позволи на хората да живеят по 200 и повече години. Фактът, че живеят десет пъти по – дълго от всички останали дребни гризачи на света говори сам по себе си” – споделят австрийски експерти.

Учените са категорични, че именно тези страшни на вид изчадия крият в себе си тайната за човешкото безсмъртие. Разкриват, че цели 93 % от гените на голото сляпо куче са сходни с тези на човешките същества и благодарение на тях генетиката в близко бъдеще ще достигне до нови и уникални разкрития.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Адско изчадие крие тайната на вечния живот

  1. Ямболлия Отговор

    18.03.2013 в 13:13

    Ваня Велева от НАП Ямбол – Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която гради кариерата си като прави свирки и си предлага гъза на началници, властимащи и хора с пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *