Адриана Тюркмен разпродава наследството на Фатик

0
Адриана Тюркмен затъна в дългове...

Вдовицата на един от основоположниците на мафията у нас  Филип Найденов –  Фатик удари дъното. Въпреки че Адриана Тюркмен започна да управлява унаследеното от мъжа си с помощта на цяла гвардия негови познайници, тя от край време не съумява да се справи с бизнеса, ала вече няма накъде и тя продава като луда редица баровски имоти в столицата. Всички фирми на Тюркмен са на загуба дори общата й с принципно оправната  й дружка Мая –  вдовицата на Георги Илиев.  Изглежда обаче този път и Мая Илиева покрай връзката си с Шванца го е подкарала през просото и  “ А енд М“  е на загуба с 160 бона.

Ако продължава в същия дух унаследеното от Фатик, няма да спаси Адриана от фалит

Тези пари обаче са бели кахъри за Адриана Тюркмен, чийто дългове в момента възлизат на над 2 млн. лева. От няма и къде  вдовицата на Фатик продава наред наследеното имущество. За момента Адриана е разпродала луксоно жилище  на софийския бул. „Скобелев“ за близо 140  бона и още 3 – 4 апартамента отново в централната част на столицата. Въпреки че от сума време насам стана ясно, че от Адриана Тюркмен успешна бизнес дама не става и добре, че богатството оставено  от мъжа  й е голямо, тя не се отказва.

Припомняме ви, че преди време ви информирахме за последното бизнес начинание на Адриана, което тогава бе още само идея. Вдовицата се опита да завърти бизнес с  дрешки втора ръка внос от Франция, но естествено и тук тя удари на камък . Същото важи с пълна сила и за  марковите облекла в „Кемпински“,  които вдовицата на Фатик все по – трудно успява да пробута на някой стар познайник.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *