Абитуриентки в истерия, молят Константин да ги вози в новото „Ламборгини“

0

Тъмни облаци се струпаха над главата на Надя, съпругата на Константин

Константин
Константин

Масова истерия обхвана момичетата – абитуриентки в София заради новото супер луксозно „Ламборгини” на поп – фолк идола Константин. Цели орди от девойки с широко отворени към бъдещето очи атакуваха певеца с молби да ги вози на бала, готови на всичко за осъществяване на желанието си.

Припомняме, че Константин едва преди няколко дни се сдоби с лъскаво „Ламборгини”, за което брои има – няма 300 000 лева. За да прибави известна доза загадъчност към начина на придобиване, изпълнителят под сурдинка разказа, че е сдобил с оранжевия звяр съвсем случайно.

Константин разказа, че наскоро му се обадил негов авер – собственик на автокъща и го помолил да съдейства за продажбата на „Ламборгини”-то, защото настоящият собственик закъсал с парите и не може да го изплати. Певецът се заинтригувал и отишъл на място, за да види колата, след което се влюбил в него.

Ламборгини - то на Константин
Ламборгини – то на Константин

След покупката обаче, Константин буквално лудна от всякакви предложения и молби за возене. Разказва, че само за три дни повече от 200 души са искали да ги качи в колата, а профилът му във „Фейсбук” е блокиран от горещи молби на абитуриентки, които искат да ги закара на бала с новата кола.

„Само за три дни повече от 200 човека ме молиха да ги возя по абитуриентските балове, или да ги кача за по едно кръгче из София. Съжалявам, но не мога да отговоря на всички. Освен това Надя започна да се сърди поради огромния интерес на абитуриентките към мен”, сподели Константин и уточни, че наесен ще продава своето „Ламборгини”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=69RxxRpMRCo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *